dissabte, 14 de març del 2015

La taula millor parada i els convidats més polits

Taula millor parada de la 29 Trobada de Corbera
Fa un bon grapat d'anys, durant les primeres Trobades de la Ribera, els participants solíem dinar al carrer, parant taula damunt del taulell i els cavallets que ens havia proveït l'organització per fer el nostre taller. Era una manifestació de germanor, una taula que admetia convidats i convidades que es deixaven caure a l'hora de dinar.
En eixa taula hi havia un extens ventall de cuinats i menjars, amb una diversitat proporcional al nombre de mares i pares, de mestres i de gent afegida que havien decidit quedar-se a dinar a l'aire lliure, en ple carrer, amb l'emoció encara bategant d'haver vingut a la Trobada, després d'haver, potser, creuat la comarca de punta a punta.
Hi havia també prou beguda per ofegar un batalló d'assedegats, que encara estava raonablement fresca. I hi havia allò que tant agradava a la xicalla: papes, cacaus, ganxets... Al voltant d'esta taula improvisada l'ambient de festa era evident, la gent tenia ganes de divertir-se i un voliol de rialles ressonaven per les galtes del carrer, amb les finestres obertes i un badall a la portes, perquè ja feia calor al migdia.
La imatge que he descrit, era una imatge habitual de les primeres Trobades, quan s'acabava la festa i es despertava el cuquet de la gana. Esta imatge és una activitat que volem recuperar i que s'ha dut a terme les darreres Trobades. Pretenem amb això recuperar part d'este ambient de festa que s'organitzava espontàniament al carrer, el dia de Trobada, tot i que el seu caràcter ha canviat i la convocatòria és una convocatòria més estructurada, perquè es tracta d'engalanar la taula parada inspirats en una temàtica concreta i que els convidats hi vagen d'etiqueta, d'una etiqueta divertida. S'aconsegueix així que la gent s'organitze, que planifique i que compartisca un plantejament comú, en allò tan elemental d'omplir la panxa i satisfer la gana de menjar.
Patrocinador d'enguany del premi
I, de vegades, trobem a faltar situacions compartides, emocions generades entre tots i totes.
Enguany, també podreu animar-vos a participar en el PREMI A LA MILLOR TAULA PARADA I ELS CONVIDATS MÉS POLITS, no teniu res a perdre. I podreu guanyar, si poseu la vostra imaginació a treballar, un pastís gros i unes quantes botelles de cava, per celebrar-ho. Perquè el patrocinador del PREMI d'enguany no permetrà que vos sentiu insatisfets.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada