divendres, 11 de febrer del 2011

El doblatge en valencià arriba als instituts


Pica'm. 11/02/2011
Escola Valenciana està oferint als ajuntaments i als centres d’ensenyament de secundària la possibilitat d’acollir una entretinguda activitat per tal que professorat i alumnat experimente amb un taller de doblatge en valencià.

Es tracta d’oferir propostes d’activitats extraescolars de qualitat, i alhora promocionar el coneixement per part de l’alumnat i el professorat dels centres de secundària de les produccions rodades i/o doblades al valencià. Característiques de l’activitat: Cada centre educatiu triarà el moment més adient per a dur a terme l’activitat al seu espai.

El projecte - campanya es durà a terme durant tot el 2011. El període perquè els centres puguen sol·licitar-hi la seua participació serà preferentment durant tot el mes de febrer, encara que podran afegir-s’hi en qualsevol moment sempre que hi haja dies lliures. El lloc de les sessions serà supervisat pel personal d’Escola Valenciana. És important que es duguen a terme a les instal·lacions dels centres, o es poden estudiar altres ubicacions proposades pels centres o Ajuntaments que tinguen la infraestructura mínima adient. Els centres o Ajuntaments es faran càrrec de la despesa generada per la contractació del tècnic i coordinador de la sessió, i del corresponent equip de projecció si calguera. Les sessions es duran a terme sense excepció amb l’esmentat equip.

De l’activitat podran participar uns 40 alumnes en dos sessions. De forma prèvia el coordinador del projecte-campanya enviarà informació i material de manera pactada amb l’organització, que serà utilitzat de forma pedagògica. Hi haurà un treball previ a la sessió corresponent que inclourà la visita i l’estudi dels continguts del web www.audiovisualsenvalencia.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada