dimarts, 9 de novembre del 2010

Acte de presentació de la 26 Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera

El proper dia 10 de novembre de 2010, dimecres, a les 19 h, se celebrarà, al saló de plens de l'Ajuntament de Llombai, l'acte de presentació de la 26 Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. A este acte estan convocats, a banda dels ciutadans i ciutadanes de Llombai i, per extensió, la gent de la comarca de la Ribera que vulga assistir, les entitats, associacions i organitzacions socials, culturals i esportives d'esta població riberenca.

En este acte participaran, a més, per tal de donar a conéixer l'oferta de la propera Trobada, l'alcalde de Llombai, David Cervera, el regidor de cultura i educació, Marc Manchano, i el president de la coordinadora de centres educatius de la Ribera, Joan Cortés.

Durant este acte de presentació, es procedirà a firmar el conveni que s'ha establit entre l'Ajuntament de Llombai i la Coordinadora de Centres de la Ribera, amb la finalitat d'acordar les condicions i el pressupost econòmic per dur endavant esta festa per la llengua, que tindrà lloc el 17 d'abril de 2011.

Esperant la vostra assistència a este acte, aprofite l'ocasió per saludar-vos a tot i a totes molt cordialment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada