dilluns, 19 d’abril del 2010

Diumenge, 25 d'abril, vine-te'n amb bici a la Trobada de Manuel


Per camins rurals, sense presses, fent exercici saludable, sense contaminar, gaudint del paisatge i envoltats de tarongers, amb la deliciosa oloreta de la tarongina...

Per primer any,  col·laborem directament amb la Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera i hem organitzat una marxa tranquil·la i segura amb el següent itinerari:

--> km  0: Alzira, Plaça Major, 9:00 h.  carril bici

--> km  5: Carcaixent, Biblioteca Pública, 9:25 camí del Rajolar

--> km 11: La Pobla Llarga, parc de Joan Fuster, 9:50
                          camí de Monflorit
                          camí de la Torreta

--> km 16: Manuel, casa gran de la Torreta, 10:30. passeig en bici pel poble


Podeu incorporar-vos la marxa en qualsevol dels pobles per on passem, això sí, a l'hora indicada. En tots els pobles hi ha estació de Renfe, per si algú ha de vindre de fora.

A la vesprada, tornarem, amb qui vulga, pels mateixos camins. Eixirem de Manuel a les 17:00, des de davant la casa gran de Torreta.

Si veniu ja esmorzats millor, si no, haureu d'esmorzar de camí o a Manuel. Caldrà dur també bocata per a dinar o reservar lloc en la II Jornada Gastronòmica de la 25ena Trobada, on faran bons dinars. També cal endur-se aigua per al trajecte.
Hi haurà lloc per aparcar les bicis, però dugueu cadenat per lligar-les.

Ens acompanyarà una unitat de la Creu Roja però hem d'anar amb compte per no haver de necessitar els seus serveis. Com sempre, el casc és recomanable, cadascú és responsable d'ell mateix i els menors han de vindre, obligatòriament, acompanyats per una persona adulta.

Preguem encaridament que reviseu bé la bici els dies d'abans, per a tindre-la en bones condicions i evitar així avaries imprevistes durant el recorregut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada