dilluns, 8 de febrer del 2010

Ja tenim ací la rifa de la 25 Trobada

La rifa que es repartirà enguany als centres educatius porta algunes novetats que, esperem, faça més atractiva la seua venda. Enguany, hi haurà quatre premis que s'adjudicaran de la mateixa manera que sempre. Però hi haurà un cinqué premi, UN PROJECTOR DE VÍDEO, que es lliurarà al centre educatiu que haja venut més paperetes de la rifa. Com es farà això, direu?. Si tots els centres educatius no són iguals?!. Molt senzill, el lliurament del premi es farà en proporció directa al nombre d'alumnes matriculats al curs 2009/2010, així evitarem que els centres més menuts participen amb desavantatge i equilibrem la balança respecte als centres més grans.

També ens agradaria explicar-vos que la rifa és molt important per a la Coordinadora, perquè garanteix part del seu funcionament la resta de l'any. Ja sabeu com està el pati. Necessitem una organització que agrupe els centres educatius amb suficient capacitat de convocatòria i de treball perquè es continue lluitant per la dignificació del valencià, dins i fora de l'ensenyament. Esta organització ja existeix, és la Coordinadora. Si algú pensa que tot està fet, s'equivoca. A la mínima que ens despistem, recularem. També s'ha d'avançar camí en altres àmbits. Sabeu que formem part d'Escola Valenciana, la qual promou campanyes molt diverses al llag de l'any, campanyes socials que també es duen a terme a la nostra comarca.

Ens fa falta el vostre suport econòmic, però ens fa falta encara més el vostre compromís i participació en les activitats desenvolupades per la Coordinadora. Feu un esforç, a vosaltres vos costa a penes res i a la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera, ajuntant esforços, li suposa molt.

Enguany, organitzeu-vos per a vendre més rifa que mai, més samarretes que mai. I també vos esperem, com els darrers 25 anys, els dia de la 25ena Trobada, que serà el 25 d'Abril, a Manuel.  Ja vos anirem informant de les activitats d'esta Trobada a mesura que anem tancant-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada