dimecres, 20 de gener del 2010

El plurilingüisme a l'escena educativa


Escola Valenciana i la CAPPEV organitzen una jornada titulada "Escola en valencià: clau de qualitat". A més participaren en altres reflexions sobre el tema.

El "Pla per l'Escola Plurilingüe" va ser la proposta que Escola Valenciana va enviar a la Conselleria d'Educació sobre quin és el model de plurilingüisme idoni per garantir a l'alumnat valencià un ensenyament de qualitat que garantesca el domini de les dues llengües oficials i una tercera llengua com l'ànglés. Aquest Pla ha estat recolzat per centenars de centres del País Valencià.

En aquest context el dissabte 30 de gener s'ha organitzat una jornada de reflexió anomenada "Escola en valencià: clau de qualitat", on Rocio Garcia carrión, de l'equip de Comunitats d'Aprenentatge CREA-UB parlarà sobre les Comunitats d'Aprenentatge en el món educatiu, per a treballar les eines de la interculturalitat i el plurilingüisme. Serà al Saló d'Actes de la Seu Universitària de la UA a Benissa (c/ Puríssima, 57-59) i la inscripció és gratuïta. Per a inscriure-vos tan sols heu heu d'eniar un correu-e a escola.v@fev.org o telefonar al 96 347 27 83.

D'altra banda, el dia 6 de febrer, Diego Gómez, president d'Escola Valenciana participarà a la taula redona "La situació actual del plurilingüisme", encabida en les Jornades que ha organitzat l'STEPV sota el títol "Una escola i almenys tres llengües". Tota la informació detallada la trobareu al pdf que adjuntem a aquesta notícia.

Així mateix, del 2 al 9 de febrer de 2010 se celebra la "II Setmana de l'Educació Plurilingüe - Del bilingüisme al plurilingüisme escolar", que organitza la Unitat per a l'educació Plurilingüe, de la qual en foma part Escola Valenciana. Podeu trobar tota la informació a la nostra agenda d'activitats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada